İster İnan İster İnanma | DMAX


263

Geçtiğimiz günlerde YouTube’da gezinirken DMAX‘in YouTube kanalında bir programa denk geldim. Programın adı; “İster İnan İster İnanma“. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan insanların sıradışı -ve bazen de anlamsız- yeteneklerine şahit oluyoruz. Program hakkında detaylı bilgi için DMAX kanalının internet sitesine #şuradan ulaşabilirsiniz.

Oyuncu Bruce Campbell tarafından sunulan programın ilk bölümünde karşımıza çıkan kişiler ve yeteneklerinden aşağıda kısaca söz ettim.

Görmemiz gereken ilk adamımız Rick Smith. Rick eski bir beyzbol oyuncusu. Beyzbol’da ki yeteneğini iskambil kağıdı atmak için kullanan Rick, iskambil kağıdı atarak çeşitli nesneleri kesebiliyor.

İkinci yetenek ise; Kimberly Weglin. Kimberly, 3 cm genişliğindeki ip üstünde yürüyebiliyor.

Sıradaki yetenekli kişi Daı Andrews. Kelepçeden ve deli gömleğinden kurtulmak gibi garip yetenekleri olan Daı, düz kılıçları yutabildiği gibi, 120 derece eğimli kılıçları bile, vücudunu kılıca uydurarak yutabiliyor.

Tyler Scheuer; yüzünün üzerinden çeşitli nesneleri dengede tutabiliyor. Bunun için çenesini ve burnunu kullanıyor.

Brian Jackson; akciğerlerinden gelen güç ile bir tırın altındaki balonu nefesi ile şişirip tırı havaya kaldırıyor. Nefesi ile balon şişirerek nesneleri yerinden kaldırabilen Brian, aynı zamanda nefesi ile sıcak su torbasını şişirerek patlatabiliyor.

Troy James ise, esnek vücudu ile garip hareketler yapıyor.

İster İnan İster İnanma – 1.Sezon 1.Bölüm


Beğendin mi? Arkadaşlarınla Paylaş O Zaman!

263
Mustafa Alnıak
Bilgisayar Programcısı / 2013'den beri mütemadiyen blogger / Yabancı dizi hastası / Film ve kitapsız yaşayamayan bir blogger.

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir