The Walking Dead Dizisinde Yer Alan CRM Topluluğu Nedir? Rick Grimes’ı Götüren Topluluk

The Walking Dead evreninin tehlikeli grubu CRM topluluğu nedir?


323

The Walking Dead evreninin en gizemli yanı Rick Grimes‘ın 9. sezon 5. bölümde Jadis tarafından bir helikoptere bindirilmesi ile ortaya çıkan CRM adlı gruptur. Üzerinde iç içe geçmiş üç halka işareti olan bir helikopter Rick Grimes‘ı #götürmüştü. Rick’in gitmiş olduğu bu grup hakkında çok bilgi olmasa da, bu grup Fear The Walking Dead ve The Walking Dead: World Beyond adlı yan dizilerde de görünüyor. (Zaten TWD: World Beyond CRM Topluğu üzerine yoğunlaşıyor.) Bu üç diziyi yakından takip eden biri olarak The Walking Dead dizisinde yer alan CRM topluluğu hakkında edindiğin bilgileri burada paylaşacağım.

The Walking Dead CRM Topluluğu

Tam açılımı “The Civil Republic Military” olan CRM, büyük bir askeri gücü sahip bir grup. Silah ve helikopter gibi imkanlara sahip olan CRM; yakıt, erzak ve topluluklarında kullanmak üzere A – B olarak sınıflandırdıkları insanları bulmak için dışarı çıkıyorlar. Yarbay Elizabeth Kublek yönetiminde olan CRM grubu güya insanlığı kurtarmak için çeşitli araştırmalar ve deneyler yapıyor.

CRM Neden İnsanları A – B Diye İsimlendiriyor?

Hatırlarsanız The Walking Dead’in 9. sezon 5. bölümünde Rick köprüyü patlattıktan sonra nehire düşmüştü. Yaralı halde kıyıya çıkan Rick’i, Jadis helikopterle gelen CRM ekibine vermişti. Bu esnada telsiz ile helikopterdeki kişiler ile konuşurken “elimde bir b var” demişti.

Çok uzun zamandır TWD evrenindeki dizileri izleyen biri birisi olarak benim anladığım kadarıyla B olarak adlandırılan kişiler, topluluklara liderlik etmiş, saygılı ve zeki kişileri ifade ediyor. CRM için işe yaracak başarılı kişiler B olarak adlandırılıyor. A olarak adlandırılan diğer grup ise, daha çok ısırılmış, denek olarak kullanılacak işe yaramaz kişileri ifade ediyor.


Beğendin mi? Arkadaşlarınla Paylaş O Zaman!

323
Mustafa Alnıak
Bilgisayar Programcısı / 2013'den beri mütemadiyen blogger / Yabancı dizi hastası / Film ve kitapsız yaşayamayan bir blogger.

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir