Tim Fox – Karabasan


249
Bu yazıyı 24.09.2015 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.
Okudum  serisine kaldığım yerden devam ediyorum. Bu kez halüsinasyon’lar ile dolu güzel bir kitap bitirmenin mutluluğu ile yazmaya başlıyorum. Tım Fox gerçekten okunması gereken yazarlardan biridir bana göre. Bunu henüz yeni keşfetmiş bulunuyorum. Açık konuşmak gerekirse ilk başta önyargılarım ile biraz küçümsemiştim kitabı. Ama umduğumdan güzel çıktı bu kitap. Yazar, okurunu oradan oraya sürüklüyor adeta. Kirk‘in başından geçen bu ilginç olaylara şahit olurken, kusursuz süren bir hayatın bir anda nasıl dibe düşeceğine’de şahit olacaksınız. Varlık içinde yokluk çekmek tam olarak bu olsa gerek…
Kitabın Konusu:
Oldukça zengin bir adam olan Kirk, hayatını otel otel gezerek geçirmektedir.(Ne hayat be.!!!) Fakat yaptığı bu son seyahat, gerçekten de huzur ve mutluluk dolu olan hayatının sonu olacağını bilmemektedir… Birgün seyahat sırasında konakladığı otel odasında çekmecede bir zarf bulur. Zarf’ın içinde bir not vardır ve notta şöyle yazmaktadır ; ” BU DÜNYADA VEYA ÖTEKİNDE… YARIN YA DA YİRMİ YIL SONRA… “. Kirk ilk başlarda burada yazanı pek önemsememiş olsa da karıncalar ile dolu geçecek olan kâbus dolu geceler onu beklemektedir. Kâbusların ardı arkası kesilmezken kirk uyumaktan korkar duruma gelir. Kirk artık bu kâbuslardan kurtulmak için zarfta yazan notta “ANTONION PETRUCCHI” adındaki kişiyi bulmak ister. Bu otel odasında kendinden önce kalan kişinin izini sürmeyi deneyecektir… Ama öte yandan, sahip olduğu bunca paranın ve servetin hesabı birisi yada birileri tarafından kirk’e ödetilmek istenmektedir. Peki, kirk bu amansız mücadeleyi kazanabilecekmi dersiniz ? Bu kitabı okurken karıncalar ile dolu kâbuslu günlere hazır olun. 
 
Kitap Hakkındaki Görüşüm: Eğer “ben zaten normal biri değilim, anormal bir insanım” diyorsanız rahatlıkla okuyabilirsiniz. Kirk’in içinden geçirdiği düşünceler ve yaptığı eylemler normal olmayan bir okura hiçte yabancı gelmeyecektir. Ben bu kitapta kendi iç dünyamı buldum şahsen. (O halde ben normal değilim) Okuyun, okumaktan kime ne zarar gelmişki.!
 

KİTAP HAKKINDA DETAYLAR:
Yazar: Tım Fox
Yayınevi: Kalipso YayınlarıÇeviri: Meltem Koçak
Sayfa:192
Puanım: 3/5

Beğendin mi? Arkadaşlarınla Paylaş O Zaman!

249
Mustafa Alnıak
Bilgisayar Programcısı / 2013'den beri mütemadiyen blogger / Yabancı dizi hastası / Film ve kitapsız yaşayamayan bir blogger.

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir