F İs For Family 3. Sezon Değerlendirme


269

F İs Fof Family‘in her bölüm yarım saatlik 10 bölümden oluşan 3. sezonunda olanları şu şekilde sıralayabilirim… Bir önceki sezonda havaalanındaki işini kaybeden Frank bu sezonda eski işine geri kavuşuyor. Hatta eski işinden fazlasını alıyor. Frank cephesinde işler yolunda giderken bir takım gelişmeler yaşanıyor. Ve Sue hamile kalıyor. Evet, Murphy ailesine yeni bir üye daha katılacak gibi görünüyor !  

Bir önceki sezonda icadı elinden alınan Sue; yeni bir icat yapmak için kolları sıvıyor. Ve sonunda bir “çataşıktula” icat ediyor.

Yeni icadı ile tarihe geçeceğini düşünen Sue bir kez daha hüsrana uğruyor ve bu icadıda kendisini kurtarmıyor… 

Kevin Rock yıldızı olma hayali yüzünde yaz okuluna kalırken Bill; okulun serseri çocuğu Jimmy’in kız kardeşi Bridget’e aşık oluyor. Ve Bridget ile Bill birlikte takılmaya başlıyorlar…

Bütün bu gelişmelerin haricinde Frank yeni komşusu Chet ile tanışıyor.  Chet; Murphy ailesinin doğacak olan yeni bebeği için Murphy’lerin evine bir çocuk odası yapımına yardım ediyor. Ve odayı yaptıktan sonra Frank’i belediye’ye ihbar ediyor. 

Evet ! Garip ve bir o kadar da keyifli olan 3. sezonda bu şekilde bitti. 4. sezon henüz çıkmadı fakat çıkar çıkmaz izlemek için sabırsızlanıyorum !


Beğendin mi? Arkadaşlarınla Paylaş O Zaman!

269
Mustafa Alnıak
Bilgisayar Programcısı / 2013'den beri mütemadiyen blogger / Yabancı dizi hastası / Film ve kitapsız yaşayamayan bir blogger.

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir